Missä ja kenellä on Länsi-Uudenmaan kaunein kaivo?

Kuvakilpailu on päättynyt ja voittajakuva on valittu. Valinta ei ollut ihan helppo, sillä kilpailuun osallistui monia viehättäviä kaivokuvia. Alla voittajaksi valittu kuva, jonka lähettäjälle on jo postitettu kaivoveden tutkimuslahjakortti. Se oikeuttaa rengas- tai porakaivon käyttökelpoisuustutkimukseen vuoden 2024 loppuun mennessä. Lahjakortin arvo on noin 300 euroa.

Länsi-Uudenmaan kaunein kaivo -kuvakilpailun voittaja Jussin kaivomökki.  Kuva: Marjaliisa Moisander

Perustelumme kuvan valinnalle:
Kaivolle on rakennettu viehättävä ja käytännöllinen suojamökki. Ja vaikka ihan yhtä viehättävillä suojamökeillä katettuja kaivoja osallistui kilpailuun muitakin, tämä kaivo päätettiin lopulta valita voittajaksi. Syy on se, että kuvasta käy ilmi, miten oikeaoppisesti kaivo on sijoitettu suhteessa ympäröivän maaston kaltevuuteen ja miten hyvin kaivoa vielä muutoinkin varjellaan mm. pintavesien vaikutuksilta.

Myös alla olevat kauniisti katetut kaivot olivat erityisesti raatimme mieleen.

LUVYLab kaivo Hanna Koivunen                       
Kuva: Hanna Koivunen                                                                                    Kuva: Nina Suihkonen

 

Kiitos kaikille osallistujille!

Ja vaikka kaivoveden veloituksettoman tutkimuspaketin saikin vain voittajakuvan lähettäjä, kannattaa muidenkin silti muistaa tutkituttaa kaivoveden laatua säännöllisesti.