Vesianalyysit ovat ydinosaamistamme

Me LUVYLabissa analysoimme valtaosan Länsi-Uudenmaan kuntien vesinäytteistä, oli kyseessä sitten vesistö-, pohja-, jäte-, talous- tai uimavesi (hallit ja rannat). Perusanalytiikkaamme liittyvät tekniikat ja laitteistot ovat erittäin moderneja ja tarkkoja, ja valtaosa menetelmistämme on akkreditoituja.

Katso analyysivalikoimamme!

Useimmat yksityisasiakkaamme tuovat näytteensä meille itse, mutta etenkin julkisyhteisöjen osalta tarjoamamme näytteenottopalvelut muodostavat varteenotettavan vaihtoehdon.

Kaivovesitutkimusten pakettihinnastoomme on sisäänrakennettu merkittävästi alennettu kokonaishinnoittelu, ja siksi sitä hinnastoa sovelletaan ainoastaan yksityisten kotitalouksien vesinäytteisiin. Edellisestä poiketen ko. pakettihinnastoa sovelletaan kuitenkin sellaisiin yrityksiin, jotka tutkituttavat yksittäisen kotitalouden kaivovettä, jolle asetetuin kriteerein vesinäyte voidaan myös arvostella.

Tarjoamme toki pienyrityksille ihan vastaavia ja muitakin valmiita tutkimuspaketteja, mutta lähtökohtaisesti pienemmillä alennuksilla. Pienyritysten kaivovesipaketit ovat euromääräisesti saman hintaisia kuin kotitalouksien, mutta hinnat ovat tuolloin alvittomia. Yrityksethän pääsevät maksamansa arvonlisäverot vähentämään. Pienyrityshinnoittelusta saat lisätietoa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme (p. 019 323 895, laboratorio@luvylab.fi). Sellaisia yrityksiä, joilla on tarve tutkituttaa vesinäytteitä säännöllisen systemaattisesti vuosittain, kehotamme pyytämään erillistä tarjousta.

Lähetteet ja näytteenotto-ohjeet
Lisätietoja/Ota yhteyttä
LUVYLab asiakaspalvelu

LUVYLab asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Milla, Kaisa, Mira ja Helmiina
laboratorio@luvylab.fi
p. 019 323 895