Kaivovesitutkimuksen hinta

Kaivovesitutkimuksen hinta vaihtelee tutkimuspaketin sisällön ja laajuuden mukaan.  Suomen ympäristökeskus SYKE ja muut viranomaistahot suosittelevat kaivoveden tutkimista vähintään kolmen vuoden välein.

Kaikkien tutkimuspakettiemme hintoihin sisältyy analyysit, tuloskooste ja lausunto sekä toimituskulut ja arvonlisävero (24 %).  Kaivovesitutkimusten pakettihinnoittelu koskee vain yksityistalouksia, joille tarjoamamme valmiiksi koostettu tutkimuspaketti on merkittävästi edullisempi kuin vastaavan analyysiyhdistelmän yhteislistahinta. Yritysasiakkaita pyydämme tiedustelemaan tutkimuspaketteja hintoineen asiakaspalvelustamme.

Tutustu monipuoliseen tutkimusvalikoimaamme alta!

Hinnasto
Käyttökelpoisuustutkimus rengaskaivolle

Tutki rengaskaivosi käyttökelpoisuus tällä laajuudella vähintään kuuden vuoden välein. Käyttökelpoisuustutkimusten välissä riittää suppeampi tutkimus.

278 €

Käyttökelpoisuustutkimus porakaivolle

Tutki porakaivosi käyttökelpoisuus tällä laajuudella vähintään kuuden vuoden välein.  Siinä välissä riittää suppeampi paketti.  Käyttökelpoisuuspakettiin sisältyy myös radontutkimus.

323 €

Käyttöönottotutkimus uudelle porakaivolle

Tutkimuspaketin pohjana on porakaivon käyttökelpoisuustutkimus, jota täydennetään arseenilla ja uraanilla, jotka porakaivosta on syytä kertaalleen määrittää.

373 €

Suppea kaivovesitutkimus

Suppealla kaivovesitutkimuksella selvität kaivoveden laatua käyttökelpoisuustutkimusten välissä, joka suositellaan tehtäväksi kuuden vuoden välein.

203 €

Mikrobiologinen tutkimus

Mikrobiologisessa tutkimuksessa arvioidaan kaivoveden mikrobiologista puhtautta. Bakteeritutkimus sisältyy kaikkiin käyttökelpoisuustutkimuksiin.

109 €

Syövyttävyystutkimus

Jotkut veden ominaisuudet, kuten happamuus, lisäävät veden taipumusta syövyttää metallisia putkia. Talousvesi ei saa olla syövyttävää.

97 €

Kysyttävää?  Ota yhteyttä!

Löysitkö itsellesi sopivan tutkimuspaketin vai kaipaatko vielä lisätietoa? Jos kaikki on selvää, aloita tutkimus tutustumalla näytteenotto-ohjeisiin ja lähetteeseen. Mikäli kaipaat vielä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.

LUVYLab asiakaspalvelu

LUVYLab asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Milla, Kaisa, Mira ja Helmiina
laboratorio@luvylab.fi
p. 019 323 895